Open Straat en Oplevering Burgemeester Röellstraat: Een Dag vol Feest en Vernieuwing

Open Straat en Oplevering Burgemeester Röellstraat: Een Dag vol Feest en Vernieuwing

Op donderdag 20 juni vond de Open Straat plaats in de Lodewijk van Deysselstraat. Het buurtfeest was een groot succes en alle buurtbewoners waren van harte welkom. Net als voorgaande edities was er een markt waar bezoekers planten konden ruilen, lokale producten konden proeven en tweedehands spullen konden kopen. De organisaties Rochdale en de Gemeente Amsterdam waren aanwezig, evenals de architecten die de nieuwe woningen in de buurt gaan ontwerpen, om vragen over de buurtvernieuwing te beantwoorden.

Tijdens de Open Straat werden de Woman’s Corner, de Broodvergister en de Moestuinen in de Van Moerkerkenstraat feestelijk geopend. De Accuband zorgde voor vrolijke muziek, wat bijdroeg aan de feestelijke sfeer. Voor de kleinere kinderen was er een kleurwedstrijd en de oudere kinderen konden hun droomtuin tekenen.

Vernieuwing Burgemeester Röellstraat Gevierd

Tegelijkertijd werd bij het Jongerencentrum The Village (Burgemeester van Leeuwenlaan 59) de oplevering van de vernieuwde Burgemeester Röellstraat gevierd. Buurtondernemers verzorgden hapjes en drankjes en een historische tram reed speciaal tussen het Slotermeercircuit en het Lambertus Zijlplein. Aan boord van de tram kregen reizigers meer informatie over de vernieuwing van de stadslaan.

De combinatie van de Open Straat en de viering van de oplevering van de Burgemeester Röellstraat zorgde voor een gezellige drukte en een breed scala aan activiteiten en informatie voor de buurtbewoners.