Meedenken en meebeslissen over jouw buurt?

Het Nationaal Programma Samen Nieuw-West is er voor bewoners, door bewoners. Want of het nu om bestaanszekerheid, kansen voor de jeugd, veiligheid of inclusie gaat: bewoners van Nieuw-West zijn de kern van alles wat we doen. Omdat niemand zo goed weet wat er speelt, wat aandacht nodig heeft of wat belangrijk(er) gemaakt moet worden.

Meedenken en meebeslissen over jouw buurt?

Ben of ken jij een bewoner die hart voor Nieuw-West heeft en zich voor het stadsdeel in zou willen zetten? Meld je dan aan voor de kennismaking op woensdag 19 juni die van 18.00 tot 21.00 uur plaatsvindt in Ru Paré.

Het Nationaal Programma Samen Nieuw-West is er voor bewoners, door bewoners. Want of het nu om bestaanszekerheid, kansen voor de jeugd, veiligheid of inclusie gaat: bewoners van Nieuw-West zijn de kern van alles wat we doen. Omdat niemand zo goed weet wat er speelt, wat aandacht nodig heeft of wat belangrijk(er) gemaakt moet worden.

Bewoners gezocht

Daarom zijn we op zoek naar bewoners uit Nieuw-West die graag mee willen denken over alle ontwikkelingen in de wijk. Over alles wat al goed gaat of wat juist beter moet. Om hierover mee te praten én te beslissen. Bijvoorbeeld in het bestuur dat verantwoordelijk is voor de beslissingen binnen het Nationaal Programma. Of als onderdeel van een werkgroep waarin je samen met anderen bewoners meedenkt en meepraat over die beslissingen en ze helpt voor te bereiden.

Gezin op brug Amsterdam Nieuw-West

Kennismaking

Ben of ken jij een bewoner die hart voor Nieuw-West heeft en zich voor het stadsdeel in zou willen zetten? Meld je dan aan voor de kennismaking op woensdag 19 juni die van 18.00 tot 21.00 uur plaatsvindt in Ru Paré. Dan vertellen we je graag meer over wat
een deelname aan het bestuur en aan een werkgroep inhoudt of hoe je op een andere manier mee kunt doen. Daarnaast vindt er een groepsopdracht plaats om te toetsen of de samenwerking zoals in het alliantiebestuur goed bij jou past.

Bloesem in Amsterdam Nieuw-West

Aanmelden

Aanmelden, meer weten over hoe jij mee kunt denken over jóuw Nieuw-West of heb je andere vragen? Mail dan naar: samennieuwwest@amsterdam.nl

 

Kennismaking bewoners alliantiebestuur
Woensdag 19 juni, Ru Paré
Van 18.00 tot 21.00 uur
Aanmelden: samennieuwwest@amsterdam.nl