4 oktober: kennismaken met Nieuw-West!

Op 4 oktober gaan we samen langs mooie plekken, gaan we in gesprek met elkaar en maken we kennis met bewonersinitiatieven.

4 oktober: kennismaken met Nieuw-West!

Op 23 maart ondertekenden meer dan 50 partijen (de alliantie) het convenant ‘Wij zijn Samen Nieuw-West’. Inmiddels is dit aantal gegroeid naar bijna 70. Om de komende jaren samen te werken aan de toekomst van Nieuw-West is een goede basis belangrijk. Daarom nemen we de tijd om elkaar te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan. We beginnen op 4 oktober: Wij maken Samen Nieuw-West!

Wat gaan we doen op 4 oktober?

4 oktober staat in het teken van ontmoeten, kennismaken en met elkaar in gesprek gaan over de opgaven in Nieuw-West. Dit doen we met diverse activiteiten die plaatsvinden in de gebieden: Osdorp, Geuzenveld-Slotermeer en Slotervaart. De organisatie is een samenwerking met alliantiepartner Kracht van Nieuw-West. Dit is een netwerk van bewoners, maatschappelijke initiatieven en lokale ondernemers.

Samen gaan we langs diverse mooie plekken en maken we kennis met de bewonersinitiatieven die Nieuw-West rijk is. Daarnaast organiseren we bewonersberaden en ontwerpateliers. In de bewonersberaden kunnen bewoners uit Nieuw-West in een veilige omgeving over hun dromen en behoeften praten. In de ontwerpateliers werken we samen aan belangrijke vraagstukken die in Nieuw-West spelen. Het wordt een dag vol inspiratie en plezier en wij verwachten vele goede gesprekken.

Hoe gaan we verder?

Als alliantie willen we in gesprek blijven met elkaar en weten wat er speelt en wat er nodig is in Amsterdam Nieuw-West. 4 oktober is dan ook een eerste bijeenkomst, er zullen meer bijeenkomsten volgen in vele vormen en op vele manieren. En belangrijk: in zoveel mogelijk verschillende buurten van Nieuw-West.

Meer weten?

Heb je vragen of opmerkingen, neem contact op. Woon je in Amsterdam Nieuw-West en wil je meedoen als bewoner? Wees er dan snel bij!

Meld je aan