De Koffiekar op Tour door Nieuw-West: Kom Langs en Praat Mee!

De Koffiekar op Tour door Nieuw-West: Kom Langs en Praat Mee!

Vanaf 19 juni tot 24 juli brengt de Koffiekar Tour een unieke en gezellige ervaring naar de straten van Nieuw-West. Dit initiatief van het Nationaal Programma Samen Nieuw-West is bedoeld om bewoners samen te brengen, te luisteren naar hun​ verhalen en behoeften, en te ontdekken hoe we samen onze buurt kunnen verbeteren. Elke week staat de koffiekar op een andere locatie, klaar om jou te verwelkomen met een gratis kopje koffie of thee. Maar het gaat om​ veel meer dan alleen een drankje – het is een kans om mee te praten, te leren en te verbinden.​

Waarom deze Tour?

Nieuw-West is een dynamische en diverse buurt, waar veel gebeurt en waar veel mogelijkheden liggen. Als Nationaal Programma Samen Nieuw-West willen we de stem van elke bewoner horen en begrijpen wat er echt nodig is om deze wijk nog​ mooier en leefbaarder te maken. Of het nu gaat om kansen voor de jeugd, veiligheid, eigenaarschap, inclusie & democratie, werk & bestaanszekerheid, of wonen & leefomgeving – jouw mening telt.​

Wat kun je verwachten?

Een warm welkom: Onze koffiekar biedt gratis koffie en thee aan, de perfecte manier om de dag te beginnen of even bij te komen na een lange werkdag. Kom langs, neem een drankje, en praat met ons over wat jij belangrijk​ vindt in de buurt.​

Creatieve acts en muziek: Houd onze website en sociale media in de gaten voor aankondigingen van speciale creatieve acts en muzikanten uit Nieuw-West. Deze optredens en acts zullen elke locatie van de koffiekar tour een​ unieke en feestelijke sfeer geven.​

Doe Mee en Meld je Aan voor de Nieuwsbrief

Tijdens de koffiekar tour moedigen we iedereen aan om zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle activiteiten, resultaten en toekomstige plannen van het nationaal programma. Door je aan te​ melden, blijf je betrokken bij de ontwikkelingen in jouw buurt en krijg je de kans om mee te praten en mee te beslissen.​

Nu al aanmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan hier.

Weekplanning:

19 juni 10.00 – 13.00: August Allebéplein​

26 juni 15.00 – 18.00: Osdorpplein

3 juli 15.00 – 18.00: Dijkgraafplein ​

10 juli 10.00 – 13.00: Sierplein

17 juli 10.00 – 13.00: Lambertus Zijlplein​

24 juli 10.00 – 13.00 Plein 40/45

Kom Langs en Praat Mee!

Een sterke gemeenschap begint bij de betrokkenheid van haar bewoners. Jouw stem, jouw ideeën en jouw wensen zijn van onschatbare waarde. Dus kom langs bij de koffiekar, ontmoet je buren, geniet van de activiteiten en​ laat ons weten wat jij belangrijk vindt voor Nieuw-West. Samen kunnen we van onze  buurt een plek maken waar iedereen zich thuis voelt en kansen krijgt. Wij zijn samen Nieuw-West! ​

Voor meer informatie en de laatste updates, volg ons op social media en houdt onze website in de gaten. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten bij de koffiekar!​