Het Leer en Werk Event van Nieuw-West

Wil je iets nieuws leren, meedoen met activiteiten in de wijk of kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een baan?
Kom 7 maart naar het Leer en Werk Event in Ru Paré.

Het Leer en Werk Event van Nieuw-West

Wanneer: Donderdag 7 maart 2024, van 10.30 tot 14.30 uur
Waar: Ru Paré, Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC in Amsterdam

De thema’s meedoen, leren en werken staan deze dag centraal. Het is een dag vol activiteiten, informatie en gezelligheid, voor iedereen die zijn of haar talenten en mogelijkheden wil ontdekken om zich te ontwikkelen.

Er zijn meerdere werkgevers aanwezig uit verschillende sectoren die op zoek zijn naar personeel. Een mooie kans om direct met werkgevers te praten en misschien zelfs die mooie passende baan te vinden! Ook is er veel informatie over opleidingsmogelijkheden in verschillende richtingen. Er zijn medewerkers van de gemeente en van verschillende maatschappelijke organisaties aanwezig die helpen met vragen over vrijwilligerswerk, taalscholing, life coaching, inkomen en activiteiten in de wijk.

Kortom, voor elk wat wils en kansen voor iedereen: na het vorige event ging ruim de helft van de bezoekers naar huis met een vervolgafspraak bij één of meerdere organisaties!

Informatie en aanmelden

 

Meer over dit event

Na Osdorp is nu Slotervaart aan de beurt als thuisbasis voor het event dat elke keer in een andere buurt plaatsvindt. Dit is nodig, omdat er in Nieuw-West veel mensen zijn die geen werk hebben, of op een andere manier ‘niet mee doen’. Dit event helpt bewoners bij het vinden van een baan, werk, opleiding, stage of andere kansen om (weer) mee te doen en om zo zelf in hun basisbehoeften te voorzien. Het Leer en Werk Event draagt dan ook in belangrijke mate bij aan de opgaves van het Nationaal Programma Samen Nieuw-West. Het Leer en Werk Event wordt mede mogelijk gemaakt door het Startpunt van Stadsdeel Nieuw-West, Jongerenpunt, WP teams, AmsterdamWerkt! en het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam.