Gezocht: Voorzitter voor het Opgaveteam Eigenaarschap, Inclusie, Democratie

Dagen per week 1 à 2

Gezocht: Voorzitter voor het Opgaveteam Eigenaarschap, Inclusie, Democratie

Wij zoeken een enthousiaste voorzitter van het Opgaveteam Eigenaarschap, Inclusie en Democratie (EID). Het Opgaveteam EID is verantwoordelijk voor het vormgeven van het uitgangspunt Eigenaarschap, Inclusie en Democratie van de bewoners van Nieuw-West in het hele Nationaal Programma Samen Nieuw-West (NPSNW), en daarmee ook in de andere Opgaveteams en in het Alliantiebestuur.

Jouw taak is strategisch na te denken over de uitvoering van het Uitvoeringsprogramma en daarbij sterk te staan voor Eigenaarschap, Inclusie en Democratie binnen het Alliantiebestuur. Als voorzitter word je praktisch en organisatorisch ondersteund door de Strategisch Programmamanager Eigenaarschap, Inclusie en Democratie en door de leden van het Opgaveteam.

De deadline voor sollicitaties is 1 maart 2024.

Bekijk volledige vacatureomschrijving