Hotspot Osdorpplein

Osdorppein

Hotspot Osdorpplein

Ooit wilde iemand het plein mooier maken met lichtgevende letters, maar vergat de L. Een klein foutje, maar een ondernemer vond het lelijk, en een bewoner werd boos. Heel veel mensen geven om het plein: ze genieten van de open ruimte, ze hebben er hun zaak of ze werken aan een veilig en schoon plein. Maar lang niet alles Lukt, en de verschillende ideeën botsen nogal eens. Ook wij raakten de weg kwijt. We wilden het plein laten Leven met een camping en verLichten met een kerstboom, maar we verdwaaLden tussen alle verschillende regels en wensen voor het plein. En toch heeft Osdorpplein alles om een fijn plein te zijn.

De komende tijd besteden we aandacht aan de Osdorppein. We zetten creatieve acties op om het afval tegen te gaan, en onderzoeken hoe meldingen beter opgepakt kunnen worden. Ondertussen blijft de vraag: wat is de L die het plein het plein maakt? Kan de L voor iedereen iets anders zijn? Deze zomer zoeken we samen met ondernemers, bewoners, ambtenaren en bezoekers van het Osdorpplein verder naar de L. Doordat we met elkaar op zoek gaan, werken we tegelijk aan de gezamenLijke toekomst van het plein.

Hoe ziet jouw pad door het doolhof er uit? Heb je een vliegende start? Of loop je soms tegen een muur? Ontmoet je beren op de weg? En wanneer is het feest? Leg je eigen route door het doolhof, en bereik op jouw manier het hart van het Osdorpplein. Waar staat de verloren L van Osdorpplein voor jou voor? Vertel ons jouw heldenverhaal over het Osdorpplein. Wat is je queeste, en wat zit er tegen, terwijl je zoekt naar de missende L?

LEVENS ZIJN ROMMELIG – LET MAAR OP DE ROMMEL

< AFVAL EXPOFETTE