In gesprek met de makers

In gesprek met de makers

Op 15 december vanaf 19:00 uur organiseren de makers van het Masterplan Nieuw-West samen met New Metropolis een online bijeenkomst voor de inwoners en ondernemers van Nieuw-West.

Brede alliantie

Nog even in het kort: het Masterplan Nieuw-West is een 20-jarige aanpak waarmee een brede alliantie, bestaande uit maatschappelijke organisaties, bewoners, ondernemers, gemeente Amsterdam en het Rijk de leefbaarheid en veiligheid in Nieuw-West duurzaam wil verbeteren. De focus daarbij ligt op het bieden van meer perspectief aan de jeugd van Nieuw-West.

In gesprek

U krijgt op 15 december niet alleen te horen en te zien hoe ver we zijn, maar we gaan ook met u in gesprek over hoe we verder gaan. De ambities in het Masterplan worden uitgewerkt in verschillende zogenoemde doorbraakrichtingen.

Uitnodiging

Wij nodigen bewoners, ondernemers en belanghebbenden uit om tijdens de bijeenkomst op 15 december vragen te stellen, hun mening te geven, en in gesprek te gaan met de makers van het masterplan. Op deze manier kunt u met uw inbreng bijdragen aan de verdere uitwerking of het bijschaven van die doorbraakrichtingen.

Online bijeenkomst

De bijeenkomst is online, en duurt van 19:00 uur tot 21:30 uur. Het eerste deel van de bijeenkomst, van 19:00 tot 20:00 uur, is informatief. In het tweede deel van de bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek, van 20:00 tot 21:30 uur.